Kezdetek

Megrögzötten imádom és folyamatosan kutatom az olyan gasztronómiai élményeket, amik tényleg nem hétköznapiak, amikor azt érzed azonnal szerelembe esel a minőség a látvány és az íz kombinációjától.

A gasztronómia iránti érdeklődésem nagyjából 10 éve kezdődött főiskolás éveim alatt, azóta tesztelem a hazai és nemzetközi éttermeket, cukrászdákat egyaránt.

Először hobbinak indult, majd elkezdtem ebbe komolyabban belemélyedni, amiből megszületett régóta dédelgetett álmom.

Ezt a fajta szenvedélyem egy olyan cukrászdában mutatom meg nektek, ami nem ismer kompromisszumot sem a minőségben, sem a megjelenésben, sem az ízekben. Addig kutattunk és fejlesztettünk, míg sikerült a legvadabb elképzeléseimet is úgy megvalósítani, hogy akár egy vegán vagy laktózérzékeny vendégnek is tudjunk különlegességekkel szolgálni.

A gluténmentesség a fő pillérünk, de igyekszünk, minél több mentességet megjeleníteni a termékeinkben. Néhány termékünkben megtalálható lesz a cukor, gondolva itt a gyerekekre és a férfiakra is.

MONO CAKE & DESSERT néven találtok meg, a már megszokott helyszínen Pilisvörösváron. Ahogy a nevünk is mutatja, a klasszikus torták mellett, a különlegesebb sütemények szerelmeseit, bámulatos mentes mono desszertekkel várjuk.

Desszertjeink a francia gasztronómiai kultúra egyik legjellegzetesebb és legelismertebb részét képezik, ezt a magas minőséget kóstolhatjátok meg nálunk mentes kivitelben.

Mono Cake and dessert

Péterváry Kitti

Papp Ákos

Vadászi Klaudia